Feedback company reviews
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 163 reviews

plastische chirurgie voor mijn tepels

Zijn er verschillende soorten tepelcorrecties? En welke past het beste bij mij?

Een tepelcorrectie is een chirurgische ingreep die we uitvoeren om de vorm, grootte, positie of symmetrie van de tepel(s) te verbeteren. Het is een veelvoorkomende procedure die verschillende indicaties of klachten kan behandelen, afhankelijk van de behoeften en wensen van de individuele patiënt. In deze blog gaan we wat dieper in op de verschillende soorten tepelcorrecties die we aanbieden.

Last van ingetrokken tepels

Een veelvoorkomend probleem dat mensen ervaren, zijn tepels die naar binnen zijn gericht in plaats van naar buiten. Hoewel dit meestal geen ernstige medische aandoening is, kan het ongemak veroorzaken, vooral bij bijvoorbeeld het geven van borstvoeding. Bovendien kunnen mensen zich cosmetisch zorgen maken over hun ingetrokken tepels. Gelukkig kunnen we een ingetrokken tepelcorrectie uitvoeren om de tepel naar buiten te brengen en zo een meer uitstekende en symmetrische tepel te creëren. Als je meer wilt weten over onze behandeling van ingetrokken tepels, kun je hier meer informatie vinden.

Grote/lange tepels, kan ik daar iets aan doen?

Een andere klacht waar mensen mee te maken kunnen krijgen, is het hebben van tepels die als te lang worden ervaren in verhouding tot de rest van hun borst. Dit kan esthetisch storend zijn en praktische problemen veroorzaken, zoals ongemak bij het dragen van bepaalde kledingstukken. Gelukkig is het mogelijk om met een relatief kleine ingreep de tepel(s) in te korten en zo de gewenste balans te herstellen. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij deze procedure en eventuele vragen te beantwoorden. Lees hier meer over deze ingreep.

Groot tepelhof, een grote cirkel om de tepel.

Het tepelhof, het gekleurde gebied rond de tepel, kan soms te groot zijn of een onregelmatige vorm hebben. Dit kan iemand onzeker maken en van invloed zijn op hun zelfvertrouwen. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een tepelhofcorrectie. Met deze ingreep kunnen we het tepelhof verkleinen, verfijnen of de vorm ervan verbeteren. Het resultaat is een tepelhof dat beter past bij jouw individuele anatomie en esthetische doel. Op deze pagina lees je meer over deze ingreep.

Bij V-Klinieken begrijpen we dat elke persoon uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom moedigen we iedereen die geïnteresseerd is in een tepelcorrectie aan om een afspraak te maken voor een gratis vrijblijvend consult. Tijdens dit consult zal een van onze deskundige artsen met je praten, je wensen en verwachtingen bespreken en de verschillende mogelijkheden met je doornemen. Samen zullen we een behandelplan op maat opstellen dat past bij jouw individuele situatie.

We streven ernaar om elke patiënt een comfortabele en zorgzame ervaring te bieden. Het kiezen voor een chirurgische ingreep is een persoonlijke beslissing, en wij zijn hier om je te begeleiden en ondersteunen gedurende het hele proces. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan het bereiken van jouw gewenste resultaten.