Feedback company reviews
Onze kliniek ontvangt een 9.3 uit 163 reviews op Feedback Company

Drs. Juliet de Vries

Ik ben Juliet de Vries en ik ben cosmetisch arts. Nadat ik mij in het ziekenhuis bekwaamd heb in het uitvoeren van chirurgische ingrepen heb ik mij verder gespecialiseerd in het uitvoeren van tepelcorrecties bij V-Klinieken.
Wat ik zo leuk vind aan mijn vak is dat ik mensen blij kan maken met een relatief snelle behandeling. Natuurlijk is het hierbij heel belangrijk om van tevoren uitleg te geven over hoe de behandeling eruit ziet en wat iemand kan verwachten van het resultaat. Ik vind het leuk om uitleg te geven en mensen op hun gemak te stellen.

Hoe zien cliënten mij?

Wat ik vaak terug hoor van cliënten is dat ze mij waarderen om mijn vriendelijkheid, de tijd die ik voor ze neem en de duidelijke uitleg. Ook als ikzelf je niet verder kan helpen bespreek ik welke behandelopties er zijn en kan ik je eventueel doorverwijzen. Daarnaast ben ik iemand die heel nauwkeurig werkt om zo de cosmetisch best mogelijke resultaten te behalen.

Tepelcorrecties

Voor wat betreft de tepelcorrecties zie ik veel vrouwen die zich schamen voor bijvoorbeeld ingetrokken tepels of zich storen aan een te groot tepelhof. Daarnaast kan er een wens bestaan om in de toekomst borstvoeding te willen geven. Mijn advies is om je niet te laten leiden door schaamte, kom gerust op consult om te kijken welke opties er zijn. Mijn team en ik staan graag voor je klaar.

Maak een afspraak bij Drs. Juliet de Vries

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Of wil je weten welke ingreep voor jou geschikt is?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult.