Feedback company reviews
Onze kliniek ontvangt een 9.3 uit 163 reviews op Feedback Company

Drs. Joke Haartsen

Ik ben Joke Haartsen, cosmetisch gynaecoloog met inmiddels ruim 25 jaar ervaring. Ik ben de eerste arts in Nederland die zich 100% heeft gespecialiseerd in de cosmetische gynaecologie. Patiënten ervaren mij over het algemeen als iemand die toegankelijk is, ruim de tijd neemt, vertrouwen schept, weet waar ze het over heeft en een expert is in dit vakgebied.

Tijdens mijn loopbaan heb ik gemerkt dat veel vrouwen gevoelens hebben van schaamte en seksuele terughoudendheid ervaren door problemen met de schaamstreek. Het is belangrijk om dergelijke klachten serieus te nemen. Ik help vrouwen graag hun zelfvertrouwen terug te krijgen door het verhelpen van ontsierende of lichamelijke ongemakken in de schaamstreek.

Missie

Mijn missie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg in de reconstructieve en cosmetische gynaecologie in een vertrouwde en veilige omgeving. Ik vind het mooi om gevoelens van ongemak en schaamte weg te nemen waardoor vrouwen zich weer prettig voelen en goed in hun vel zitten.
Mijn visie is dat het taboe rondom de cosmetische gynaecologie verdwijnt. Er zijn zo veel vrouwen die verschillende problemen ervaren met de schaamstreek. Het is heel normaal! Bovendien zorgt het schaamtegevoel vaak voor onzekerheid of seksuele terughoudendheid. Dat is zonde en niet nodig. Alle vrouwen verdienen het om zich mooi, vrij en zelfverzekerd te voelen!

Maak een afspraak bij Drs. Joke Haartsen

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Of wil je weten welke ingreep voor jou geschikt is?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult.