zorgkaart
Onze kliniek ontvangt een 9.1 uit 13 reviews op Zorgkaart Nederland
Feedback company reviews
Onze kliniek ontvangt een 9.3 uit 169 reviews op Feedback Company

Waarom kiezen voor V-Klinieken?

Wij richten ons uitsluitend op schaamlipcorrecties en vaginaverstrakkingen. Onze artsen zijn allen in Nederland opgeleid en zeer ervaren in hun vakgebied. Daarnaast is bij V-Klinieken het gehele ondersteunende team, van receptionistes tot operatieassistenten, volledig gespecialiseerd in de zorg rondom schaamlip- en tepelcorrecties. Onze kennis en ervaring maken het verschil.

Gerelateerde faq accordions

Hoe kan ik jullie bereiken na een behandeling?

Tijdens kantooruren (09:00 – 17:00 uur) kun je ons bereiken op: 088 – 0042 702 Buiten kantooruren bel je voor spoedgevallen het noodnummer dat wij je na de behandeling meegegeven hebben. De dienstdoende arts is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Indien je onze voicemail krijgt, graag inspreken wie je bent en op welk telefoonnummer je bereikbaar bent en wij bellen zsm terug.

Hoe lang na de ingreep mag ik niet autorijden?

Wij adviseren om de eerste week na de ingreep geen auto te rijden.

Kan de wond na 8 weken nog open gaan?

Nee, na 8 weken kan de wond niet alsnog open gaan.

Kan ik mijn kind tillen na de ingreep?

Wij adviseren je om zo min mogelijk te tillen. Mocht je in een situatie komen dat je toch moet tillen, til dan vanuit de knieën.

Medicatiegebruik, moet ik mij daaraan houden?

Wij adviseren je wel om de eerste dagen het advies te volgen betreft medicatie. In je tasje die je meekrijgt zit een medicatie overzicht. Je kunt de eerste dagen na de behandeling elke 4-6 uur twee Paracetamol (500mg) tabletten gebruiken. Je krijgt van ons op de dag van de operatie een recept voor extra pijnstilling (Tramadol). Dit recept kun je bij jouw eigen apotheek afgeven en ophalen. Als je Paracetamol onvoldoende pijnstilling geeft kun je daarbij ook 1 tablet Tramadol innemen. De dag na de ingreep kan de Tramadol vervangen worden voor Ibuprofen.

Moet mijn huisarts ingelicht worden?

Na de behandeling krijg je per mail een brief voor je huisarts toegestuurd. Wij sturen deze brief alleen aan jou. Deze brief kun je doorsturen aan jouw huisarts, daartoe ben je echter niet verplicht.

Waarom is dit geen verzekerde zorg?

Helaas is een vaginaverstrakking nooit verzekerde zorg. Hoe onbegrijpelijk dit soms ook is.

Wanneer mag ik de ingreep na de bevalling doen?

Wij adviseren om de eerste menstruatie af te wachten, en je mag geen borstvoeding meer geven.